dijous, 15 de setembre del 2022

FemVallès proposa una nova línia de tren en paral·lel a l'AP-7

 somlesFranqueses, 12/09/2022

La Generalitat ha creat un grup de treball per estudiar la proposta, que uniria Tortosa amb Figueres i connectaria diverses ciutats mitjanes del país


FemVallès proposa una nova línia de tren en paral·lel a l'AP-7


L’associació FemVallès, que treballa des de Granollers per potenciar l’economia i superar la condició de perifèria metropolitana, ha proposat a la direcció general de Transport Públic de la Generalitat la creació d’un nou servei ferroviari entre Tortosa i Figueres que permeti connectar directament un nombre important de ciutats mitjanes del país. Es calcula que aquesta actuació donaria servei directe a una població de més de 600.000 persones, i fins a 3,5 milions si s’hi afegeixen els municipis que s’hi podrien connectar amb correspondència.

El servei recorreria una distància de 292 km en un temps aproximat de dues hores i trenta minuts, i discorreria en paral·lel a l’AP-7, a només 3 km del centre de Mollet i a 13 del de Granollers. Els trens farien parada en poblacions com Girona, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Cugat del Vallès, Martorell, Vilafranca del Penedès, Sant Vicenç de Calders, Torredembarra, Tarragona, Vila-seca, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Aldea i Tortosa.

...seguir llegint

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada